Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Discussion and support for MOTU's Volta software.

Moderators: Kent, stretta

Post Reply
User avatar
Thonk Support
aka Monobass
Posts: 8868
Joined: Fri May 29, 2009 5:39 pm
Location: Brighton, UK

Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Post by Thonk Support » Sun Jan 10, 2010 9:32 pm

Hi,

Is anybody controlling their Modular via Volta using a Nord Modular G2?

Is it possible to convert multiple simultaneous midi cc's output from the NMG2 to CV via Volta?

Steve
(osx 1.06, Logic 9, Ableton 8 - M4L, Motu 828mkII, Monome)

User avatar
1nput0utput
Common Wiggler
Posts: 213
Joined: Tue Apr 14, 2009 10:00 pm
Location: USA

Post by 1nput0utput » Mon Jan 11, 2010 11:44 am

You can have multiple MIDI control sources in a single instance of Volta. So each control on the Modular G2 could transmit a different control change, and Volta can translate each of those into an individual control voltage.

User avatar
Thonk Support
aka Monobass
Posts: 8868
Joined: Fri May 29, 2009 5:39 pm
Location: Brighton, UK

Post by Thonk Support » Mon Jan 11, 2010 8:53 pm

excellent, very exciting combo...

galaxiesmerge
Common Wiggler
Posts: 80
Joined: Wed Oct 07, 2009 12:58 am
Location: Alexandria, VA

Re: Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Post by galaxiesmerge » Fri Jun 04, 2021 9:58 pm

I was searching for this topic. I have the rack G2 and now looking at options based on the posts here.

User avatar
ersatzplanet
Synthwerks Design
Posts: 7097
Joined: Fri Mar 06, 2009 1:18 pm
Location: Seattle WA

Re: Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Post by ersatzplanet » Sat Jun 05, 2021 2:06 pm

Removed...
-James

James Husted - Synthwerks, LLC - www.synthwerks.com - info@synthwerks.com - james@synthwerks.com
Synthwerks is a proud member of the Mostly Modular Trade Association (http://www.mostlymodular.com).
Always looking to trade for Doepfer P6 cases

Post Reply

Return to “Volta”